06 248 396 08 Junior@ad-vantage.nl

Diensten

Een overzicht van onze diensten.  Staat de dienst waar je naar op zoek bent er niet aarzel niet om alsnog contact op te nemen voor meer informatie.

Gespecialiseerd in de volgende

online marketing activiteiten

Adverteren op Google

Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Al onze Google Ads campagnes worden opgezet door Google Ad Qualified Individuals. Neem nu contact met ons op voor een gratis Google Adwords Check.

Social Media Management

Social media advertising is een ideale manier om een specifieke doelgroep aan te spreken. Dit komt voornamelijk doordat de verschillende social media kanalen specifieke segmentering toelaten. Hier heb ik het niet al enkel over welke studie diegene heeft afgerond, maar ook over zijn interessegebieden of de locatie waar hij zich begeeft.

Webanalytics

Wij vinden we het belangrijk dat de klant inzicht heeft op het rendement van zijn campagnes. Door het instellen van conversiemetingen en overige metingen heb je voldoende data om gerichte beslissingen te maken. Voor het instellen van metingen maken wij gebruik van de Google Tag manager en Google Analytics. 

Landingspagina optimalisatie

Effectieve landingspagina’s dragen direct bij aan de resultaten onder de streep. Aangezien het de eerste pagina is waarop een bezoeker binnenkomt is het belangrijk dat deze de bezoeker aanspreekt en vasthoudt. 

Wij doen maar een ding (online adverteren) en dat doen wij goed!

Heeft u een vraag?

Bedankt