06 248 396 08 Junior@ad-vantage.nl

Online Adverteren

In Nederland is en blijft Google nog altijd de grootste zoekmachine met een marktaandeel van bijna 95%. Het voor bedrijven dan ook vrijwel noodzakelijk om hier ook goed vindbaar te zijn.

Meer klanten met

adverteren op Google

Het is tegenwoordig voor bedrijven noodzakelijk om goed vindbaar te zijn op het internet. Organische vindbaarheid realiseren kan soms een lastig verhaal zijn afhankelijk van je doelstellingen en concurrenten. Gelukkig bieden de zoekmachines ons ook de mogelijkheid om te adverteren binnen de zoekresultaten.

Waar men vroeger enkel nog maar met simpele tekstadvertenties kon adverteren zijn de mogelijkheden tegenwoordig enorm uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan display advertising met HTML5 banners, product listing ads via Google shopping, video advertenties binnen Youtube of remarketing campagnes. Bij Ad-Vantage doen wij een ding en dat doen wij goed, PPC internetmarketing. Bekijk hier onder enkele van de mogelijkheden die wij bieden!

Waarom adverteren in de zoekmachines?

  • Sales 45% 45%
  • Leads 45% 45%
  • Branding 10% 10%

Waar zijn wij goed in?

Adverteren op Google

In Nederland is en blijft Google nog altijd de grootste zoekmachine met een marktaandeel van bijna 95%. Het is voor bedrijven dan ook noodzakelijk om binnen Google goed vindbaar te zijn. Bij Ad-vantage zijn wij offcieel Google partner en helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Adverteren op Google Shopping

Google Shopping is een populaire vorm van online adverteren voor webshops. Het is effectief, dus zijn er duizenden bedrijven die met elkaar concurreren voor een plekje met hun advertentie op de eerste pagina van Google. Bovendien krijg je hiermee ook direct inzicht in kosten/omzet.

Adverteren op Bing

Het marktaandeel van Bing mag dan een stuk kleiner zijn dan bijvoorbeeld Google. Maar dit biedt ook kansen, zo is er minder concurrentie waardoor bijvoorbeeld ook de klikprijzen lager liggen. Klik hier als u meer wilt weten over de kansen en mogelijkheden voor adverteren op Bing.

Adverteren op Youtube

De mogelijkheden voor adverteren op Youtube zijn de afgelopen jaren enorm uitgebreid. Youtube biedt uitstekende branding mogelijkheden door middel van video advertising of adverteren met banners. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de promotie van producten, films, muziekvideo’s of evenementen.

Remarketing campagnes

Met remarketing kun je advertenties weergeven aan mensen die eerder je website hebben bezocht of je mobiele app hebben gebruikt. Als mensen bijvoorbeeld je website verlaten zonder iets te kopen, kun je met het gebruik van remarketing hen opnieuw bereiken door middel van relevante advertenties.

Let’s Get Started

Jouw online marketing naar een hoger niveau tillen?

Heeft u een vraag?

Bedankt