06 248 396 08 Junior@ad-vantage.nl

Social media Advertising

Wij specialiseren ons in adverteren op Facebook, Instagram & Linkedin. Met ervaring op het gebied van social advertising helpen wij organisaties professionaliseren als het gaat om de advertentiestrategie

Je bereik op Social media vergroten?

Social media is bijna onmisbaar voor een goede online marketing campagne. Daarnaast biedt adverteren op social media veel unieke mogelijkheden. Namelijk de enorm uitgebreide targerting mogelijkheden, naast de gewone demografische gegevens bieden social media vaak ook nog informatie over werk en bijvoorbeeld interesses. Bekijk hieronder enkele van de mogelijkheden die wij bieden omtrent social media advertising.

Wij specialiseren ons in de volgende social media platformen

Facebook/Instagram Ads

Facebook Ads biedt gigantische mogelijkheden vanwege het enorme bereik. Facebook heeft inmiddels meer dan 1,5 miljard gebruikers, waarvan zon 9.6 miljoen in Nederland. Door dit grote bereik en de uitgebreide targeting mogelijkheden is het een zeer interessant medium om op te adverteren. Adverteren op Facebook is zeer geschikt voor branding, productintroducties, promoten van acties of events.

Linkedin Ads

Linkedin is een perfect medium om de zakelijke markt te bereiken maar over het algemeen wel pas interessant voor iets grotere bedrijven. Maar ondanks dat heeft Linkedin Ads net zulke uitgebreide segmentatie mogelijkheden als bijvoorbeeld Facebook. Linkedin heeft alleen in Nederland al zon 5 miljoen gebruikers, stelt u zich de zakelijke mogelijkheden eens voor als u de juiste personen weet te bereiken.

Let’s Get Started

Vandaag nog beginnen met adverteren op Social media?